Jaguarmeetings

Door een aantal leden van Jaguarforum.nl worden jaarlijks een aantal meetings georganiseerd met als doel de gezamelijke hobby te beleven en ervaringen uit te wisselen. De vele modellen Jaguars op deze dag zijn dan natuurlijk onderwerp van gesprek en er worden nieuwe contacten gelegd. Een impressie van deze meetings kun je natuurlijk ook vinden op de site van het Jaguarforum. (Klik op de foto’s om het fotoalbum te openen.)

Meeting in Kleve / Duitsland, 2010.

Mijn eerste meeting sinds de aankoop van mijn XJ6. Deze meeting werd door leden van het Jaguarforum georganiseerd.  

Meeting in Austerlitz, 2010

Ook in 2010 een treffen van forumleden, dit keer in Austerlitz

Meeting in Chaam, 2011

Veel forumleden in Klein Amerika in Chaam. Veel interessante auto’s en natuurlijk lekker eten na afloop.

Meeting in Spankeren, 2012

Een mooie locatie met ook nu weer veel auto’s en voor de insiders: Lekkere gehaktballetjes.

Great British Event in Assen, 2011

Met de Jaguar naar de TT in Assen gereden voor dit grote event. Je kon zelfs met je eigen auto het circuit op. De dag werd wel overschaduwd door fikse regenbuien helaas, maar dat mocht de pret niet drukken.

Alpentour Dolomieten

Als extra op deze pagina een impressie van een Alpentour Dolomieten, foto’s zijn gemaakt door een forumlid van Jaguarforum.nl die aan deze tour heeft deelgenomen. Geen Jaguars hier, maar toch een mooie tour die zeker de aandacht verdient.

Jaguarmeetings en

Oldtimerritten

Andere meetings waar ik zelf graag heen ga zijn British Cars in Waalwijk en ik rijd ook jaarlijks mee met de Gehandicapten Oldtimer tour in Etten Leur. Hieronder zie je een samenvatting van deze twee events. British AutoJumble Waalwijk 2016 British Autojumble Waalwijk 2015 British Autojumble Waalwijk 2014 British Autojumble Waalwijk 2013 Oldtimer Konvooi, Mei 2016 Oldtimer Konvooi, Mei 2015 De British Autojumble voor 2017 wordt deze keer in “Het land van Ooit” gehouden in het plaatsje Nieuwkuijk. Zie deze link voor meer informatie. Voor een agenda van andere oldtimerritten en evenementen klik je op een mooie link van Oldtimernederland.nl : Oldtimer Evenementenagenda  
Copyright © 2010-2021    |    Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.    |    Last update: March 2021    |    Statistics